Stijl, stiptheid en veiligheid zijn onze voornaamste troeven.

Wij hebben een minibus voor het vervoer van maximum 6 personen en twee personenwagens voor maximum 4 personen. Indien u met een grotere groep reist, kunnen we ook hiervoor een oplossing helpen zoeken.

Als u met kleine kinderen vertrekt, kunnen we ook zorgen voor een autostoel. Gelieve dit op voorhand te melden.

 zorgeloos op vakantie

Als u op reis gaat, dan brengen wij u op een veilige manier naar de bestemming van uw keuze in binnen-of buitenland. Wij verzorgen het vervoer naar alle luchthavens, treinstations,... of zelfs naar uw vakantiebestemming. Bij uw terugreis wachten we u op in de aankomsthal.

personenvervoer op maat

Waar u ook naartoe wil, en u hebt vervoer nodig,wij zoeken voor u de gepaste oplossing. We brengen u naar restaurants, pretparken, optredens, feesten, vergaderingen, vrijgezellenavonden,...

In samenspraak met u kunnen we ter plaatse blijven zodat u op elk gewenst moment weer kunt vertrekken. Of we komen u op een vooraf afgesproken tijdstip weer ophalen.

zakelijk vervoer

In vele bedrijven is er vaak nood aan vervoer voor directie, werknemers of zakenrelaties. Discretie, veiligheid, professionele uitstraling zijn voor ons heel belangrijk. De chauffeur is niet alleen de persoon die de wagen bestuurt. Hij verschaft ook een zekere status aan het bedrijf en kan zo de maatschappelijke positie onderstrepen.

Wij brengen u,uw werknemers of klanten naar elke bestemming. Tijdens de verplaatsing kan u bezig zijn met telefoneren, onderhandelingen met zakenpartners of het voorbereiden van een toespraak. U kan er ook gewoon van genieten om even uit te rusten op weg naar de luchthaven, een business lunch, een meeting,...

Wij gaan voor u ook naar ambassades voor legalisatie van documenten of visumaanvragen. Als u alle nodige documenten in orde brengt, gaan wij ze afgeven in de ambassade en eens het visum klaar is, gaan wij het terug ophalen.